NK Soccer Battle

menu
met plezier leren voetballen

Spelregels

Het Nederlands Kampioenschap Soccer Battle is een gloednieuw concept in voetballend Nederland. Het is ontwikkelt door de experts van Total Soccer Method, met als doel voetbal leuker en spannender te maken.

Teams

Teams bestaan uit 5 spelers, waarvan er nooit meer dan 3 tegelijkertijd in het veld mogen staan. De teams kunnen bestaan uit teamgenootjes van de vereniging, schoolgenootjes, neefjes en nichtjes of gewoon buurtvriendjes. Iedereen mag meedoen, je hoeft geen lid te zijn bij een vereniging (of KNVB). Ieder team dient begeleid te worden door een leider/ouder die tenminste 16 jaar oud is.

Leeftijden

In de eerste editie van het NK Soccer Battle spelen we in 3 leeftijdscategorieën, namelijk O.9 (en jonger), O.10/11 en O.12/13. Teams worden ingedeeld in de categorie van de oudste speler.

Toernooischema

Het toernooischema wordt bepaald aan de hand van de aantal aanmeldingen. We spelen de voorrondes op een woensdagmiddag (tussen 14 en 17u, uitzonderingen mogelijk!). Winnaars worden uitgenodigd voor een landelijke finale.

Wedstrijden

We spelen 3 tegen 3, ieder team heeft 2 wissels. Zodra er een doelpunt valt moet er minimaal één speler gewisseld worden bij beide teams.

UNIEKE Scoretelling

De wedstrijd begint bij de stand 5 tegen 5. Doel is de tegenstander op 0 te krijgen. Lukt dat, dan krijg je extra punten.

{{ cartItemCount }} item{{ cartItemCount > 1 ? 's' : '' }} {{ cartTotal | currency }}